EN TRYGG VARDAG

De flesta av oss har ingen anledning att gå runt och vara oroliga, men risken att hamna i en otrygg situation finns och då är det en stor fördel att vara förberedd. TRYGG är utvecklad för att vara en säker och pålitlig lösning för alla, både privat och i arbetslivet. För en del innebär det en livsviktig del av att hantera en vardag med stor otrygghet. De flesta som använder TRYGG gör det för att vara beredda ifall något skulle hända. Både för egen del och för sin familj.


TRYGG för dig som vill vara bättre förberedd

De flesta av oss behöver inte dagligen fundera över vår trygghet och säkerhet. Men precis som att ha säkerhetsbälte i bilen eller larm på huset är det bästa skyddet att vara förberedd. Om du plötsligt befinner dig i en situation som utvecklar sig till något otryggt är det förebyggande arbetet helt avgörande.

Läs mer om hur TRYGG fungerar och våra olika abonnemang.

TRYGG för de du verkligen bryr dig om

Oron för den personliga tryggheten är ofta liten jämfört med hur vi känner för våra barn, vänner, släktingar eller arbetskamrater. TRYGG finns med ett familjeupplägg där du som förälder kan teckna abonnemang och ge alla i familjen bäst förutsättningar för att fortsätta känna trygghet. Enligt samma upplägg kan TRYGG delas ut till anställda där du som arbetsgivare ser ett behov av att vara bättre förberedda på oväntade obehagliga situationer. Du kan också ge bort TRYGG som present via presentkort.

Läs mer om hur TRYGG fungerar och våra olika abonnemang.

TRYGG för dig som lever med otrygghet/hot

TRYGG kombinerar möjligheten att dokumentera och samla bevis med stödsamtal via professionell personal på larmcentral. Detta gör att du kan fånga hot, trakasserier, förföljelse eller annat hotfullt beteende med både bild och ljud. Eftersom materialet automatiskt sparas på TRYGGs server försvinner det inte om du skulle förlora din telefon. Med kopplingen till larmcentral finns det alltid tillgänglig personal som är tränade i att hantera otrygga/hotfulla situationer av olika slag. De får dessutom tillgång till din profil och din dokumentation vid larm för att snabbt kunna förmedla rätt och relevant information till polis.

Läs mer om hur TRYGG fungerar och våra olika abonnemang.

NYTTAN MED ATT DOKUMENTERA OCH FÖREBYGGA

Att på ett tidigt stadie dokumentera en situation som du upplever otrygg gör stor skillnad. Många hotfulla situationer börjar smått och växer. Tveka inte att anteckna, ta bilder eller spela in ljud så fort du känner att något inte står rätt till. Ju lugnare du är desto mindre kommer personerna runt omkring att uppmärksamma vad du gör.

Våra användare har berättat om hur bilder de tagit på hotfulla personer kunnat användas av polisen för att identifiera och arrestera dem. Och att deras ljudinspelningar varit till stor hjälp för att minnas exakt vad som sades och hur. Anteckningar vet vi att många använder för att anteckna klockslag, registreringsnummer och andra detaljer.

...super t o m utomlands!

Hej! Testade er standardtjänst sist familjen var utomlands, fungerade alldeles utmärkt!

Anonym
Standardkund

...använder den varje dag

Ser fram emot att testa den riktiga versionen efter att ha testat er BETA som jag använt varje dag.

Jane
Premiumkund

...förbannat bra!

"Fan vad bra! Den ska tjejen ha!! Och jag för den delen!"

André
Basickund

TRYGG - Alltid nära till hands

Marknadens mest kompletta personlarm direkt i din telefon. Ett riktigt skydd långt utöver det vanliga.