Där för dig hela vägen

TRYGG är en tjänst för personlig trygghet som ger dig möjlighet att dokumentera otrygga situationer, håller reda på var du befinner dig och ser till att all information lagras säkert. Du eller dina nära får också möjlighet att koppla upp TRYGG mot larmcentral och få tillgång till stöd av professionell personal innan det finns behov av att larma. TRYGG är pålitlig och lättanvänd för alla åldrar. Hitta den lösning som passar dig och din familj bäst.

Personliga Dokumentera & Larma Stöd via larmcentral Trygghet

TRYGG - ALLTID NÄRA HANDS

Marknadens mest kompletta trygghetslösning direkt i din telefon. Ett riktigt skydd som värnar din integritet.

Fördelar med TRYGG

 • Värnar din integritet.
 • Professionellt stöd via larmcentral.
 • Dokumentera och lagra säkert.
 • GPS håller reda på var du är.
 • Abonnemang efter dina behov.
 • Trygghet utan att begränsa dig.
 • Detaljerad personprofil

TRYGG STANDARD

                 
 • Dokumentation med foto, ljud och text.
 • Säker lagring på TRYGG server.
 • All dokumentation tillgänglig via Min Sida.
 • Stödsamtal till egen kontaktperson.
 • Förbestämd kontaktperson

TRYGG PREMIUM

                 
 • Dokumentation med foto, ljud och text.
 • Säker lagring på TRYGG server.
 • All dokumentation tillgänglig via Min Sida.
 • Förbestämd kontaktperson.
 • Professionellt stöd via larmcentral.
 • Delning av dokumentation till larmcentral.
 • Delning av personlig profil till larmcentral.
 • Delning vid behov till polis och ambulans.

Premium eller Standard

Vi erbjuder två abonnemang - STANDARD och PREMIUM. TRYGG har samma grundfunktioner oavsett abonnemang. Skillnaden mellan STANDARD och PREMIUM är kopplingen till larmcentral. Med abonnemanget STANDARD går stödsamtal till en kontaktperson som du själv väljer. Med PREMIUM till professionell personal på larmcentral.

Personligt, till familjen eller gåva

Det finns möjlighet att teckna enskilda abonnemang eller till hela familjen. Du som tecknar abonnemang åt andra hanterar abonnemangen via Min Sida när du skapat ett konto. Om du vill ge bort TRYGG till någon finns möjlighet att köpa presentkort som skickas direkt till gåvans mottagare.

KOM IGÅNG

Ladda ner TRYGG opch skapa ett konto. Teckna abonnemang och logga in. Nu är du redo att  använda TRYGG. Börja med att fylla i en komplett personlig profil och kontaktperson för stödsamtal (TRYGG STANDARD). Passa också på att lägga in dina vanligaste färdvägar. Gör TRYGG till en del av din dagliga rutin.

TRYGG FÄRD/DIREKT

TRYGG kan användas på två sätt - FÄRD eller DIREKT. I båda lägena kan du använda alla funktioner, skillnaden är att TRYGG FÄRD loggar hur du rört dig under tiden TRYGG varit aktiverad. Använd TRYGG FÄRD när du ska ta dig från A till B och TRYGG DIREKT om du är stilla eller snabbt vill aktivera TRYGG och dokumentera. 

OM NÅGOT HÄNDER

Med TRYGG aktiverad kommer allt du dokumenterar med foto, ljud eller text att sparas säkert på TRYGGs server. Du ringer stödsamtal (till egen kontakt-person eller larmcentral) och om det behövs, larmar du även direkt via TRYGG. Med PREMIUM får larmcentralen tillgång till din profil och aktuell dokumentation. 

AVSLUTA

När du kommer fram (FÄRD) eller inte längre behöver dokumentera (DIREKT) är det viktigt att avsluta. Du avslutar med din personliga kod, en säkerthet så att ingen annan kan avsluta åt dig utan tillåtelse. Allt som dokumenterats under tiden TRYGG varit aktiv hittar du på Min Sida.

Min Sida och Profil

Min Sida är hjärtat i TRYGG. Här samlas all information om dig och den dokumentation som du gjort med TRYGG. Ditt login är personligt och andra kan bara få tillgång till din information genom att du delar ut loginet. Med ett PREMIUM-abonnemang delas din profil och din pågående dokumentation med larmcentralen vid larm. Detta är en stor fördel då larmcentralens personal snabbt kan sätta sig in i vad du råkat ut för och göra en korrekt bedömning av situationen. Din profil är en viktig del av TRYGG. Här anger du allt som kan vara till hjälp för larmcentralen - aktuella sjukdomar, eventuell hotbild, dina kontaktpersoner - om du behöver larma.

Kom fram säkert

Enligt BRÅs senaste mätning väljer hela 5% av Sveriges befolkning att inte gå ut efter att det blivit mörkt pga av en tydlig känsla av otrygghet. Upplever du en ökande känsla av allmän otrygghet, ta kontroll och återta din trygghet med hjälp av TRYGG redan idag.

Läs mer om TRYGGs olika abonnemang

Ja, TRYGG är för dig

De flesta av oss har inte anledning att gå runt och vara oroliga, men risken att hamna i en otrygg situation finns och då är det en stor fördel att vara förberedd, både privat och i arbetslivet. TRYGG är utvecklad för att vara en säker och pålitlig lösningen för alla.

Läs mer om varför TRYGG är för dig

Ett pålitligt minne

Ett stort problem i efterspelet till en händelse som leder till polisanmälan och kanske rättegång är att minnas rätt och detaljerat. TRYGG kan hjälpa dig komma ihåg i vilken ordning saker hände, var det hände, hur någon var klädd, vad som sades och hur.

Läs mer om hur TRYGG fungerar 

TRYGG - ALLTID NÄRA HANDS

Marknadens mest kompletta trygghetslösning direkt i din telefon. Ett riktigt skydd som värnar din integritet.